• Vers gebrande koffie
  • Gemakkelijk besteld
  • 4.9/5 score van klanten
  • Gratis verzending vanaf €40

Koffieblog

Lees hier interessante tips & tricks, verhalen en nieuws over koffie en alles wat met koffie te maken heeft.

Je kan je inschrijven om nieuwe berichten te ontvangen via e-mail. Deze berichten gebeuren sporadisch en zullen je inbox zeker niet doen overlopen.

Guide: Zelf je koffie branden in 15 minuten

Zelf je koffiebonen branden is helemaal niet zo moeilijk en meestal heb je al de benodigde apparatuur al in huis. In deze guide leg ik de goedkope manier uit. (Als je wat geld wilt uitgeven kan je ook kiezen om een Gene Café koffiebrander te kopen.) 

Lees meer »

Quick Guide: Hoe je koffiemachine goed afstellen

Smaakt de koffie die uit jouw koffiemachine komt flets, bitter of zurig? Dan ligt dit waarschijnlijk aan de maalgraad dat je ingesteld hebt. De juiste maalgraad instellen is de belangrijkste aanpassing die je kan doen om de koffie te verbeteren die uit jouw koffiemachine komt.

Lees meer »

Recept: Zo maak je de lekkerste ijskoffie!

Ik vond dit recept voor ijskoffie op een hete zomerdag. Hoewel ik ook van een warme koffie kan genieten als het buiten 30 graden is, had ik toch nood aan verfrissing. Ik heb een paar recepten uitgetest en dit is de winnaar!

Lees meer »

4 Tips om verse koffiebonen te bewaren

Ondanks het feit dat koffiebonen bewaren geen goed idee is, is het niet altijd praktisch haalbaar om constant verse koffiebonen in huis te hebben. Daarom lijst ik hier 4 handige tips die jou kunnen helpen met het bewaren van jouw koffiebonen.

Lees meer »